Novi težak poraz Bosne

Težak poraz Bosne od Sparsa

Bosna Royal gubi utakmicu za utakmicom, Bajramović ne zna šta se dešava u klubu

Samir Mlaćo

Novi težak poraz pretrpili su večeras na Grbavici košarkaši Bosne Royal. Ovaj put slavili su gradski rivali OKK Spars 100:68, a Bosna je djelovala potpuno razbijeno sa veoma malim kadrom. 

Nakon meča svoje viđenje dešavanja na parketu za SportSport.ba je dao Denis Bajramović, trener KK Bosna Royal.

"Težak poraz, ali i realan. Sparsima čestitam, mi smo nastojali da se odupremo koliko možemo. Žao mi je što nismo ispoštovali naš dogovor i izgledali bi to mnogo bolje sa naše strane", kazao je Bajramović.

Bosna je prije nekoliko dana pred izbbacivanjem iz takmičenja, ali u posljednji čas je kotizacija uplaćena, pa je ovaj klub ipak večeras zaigrao meč protiv gradskog rivala.

"Mogu govoriti o igri, terenu... Prvi put čujem to od vas".

Kotizaciju Bosnu je uplatio načelnik Općine Hadžići Hamdo Ejubović, a Bosna se putem zvanične stranice istom zahvalila.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Bajramović ističe da i ne poznaje Ejubovića.

"Ja čovjek ne znam, a pitanja nisu za mene".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi