Sloboda nije doputovala na meč u Sarajevo, Bosna Royal ide u završnicu Kupa BiH

Tuzlaci nisu bili saglasni s terminom utakmice

Sloboda nije doputovala na meč u Sarajevo, Bosna Royal ide u završnicu Kupa BiH

E. Čaušević

Košarkaši tuzlanske Slobode nisu doputovali danas na meč finala Kupa BiH sistema A u Sarajevo kao što su to ranije i najavili.

Sloboda je večeras trebala igrati finalni meč protiv Bosne Royal, ali iz tuzlanskog kluba nisu doputovali na utakmicu kao što su to i najavili u dopisu kojeg su objavili jutros.

Iz tuzlanskog kluba su poručili da je Bosna Royal zakazala ovaj meč bez ikakvog dogovora s njim, te su iz Slobode odlučili da neće doputovati u Sarajevo i odigrati večeras finalnu utakmicu.

Tako će Bosni Royal biti uručen pehar pobjednika Kupa BiH sistema A, te će se sarajevski tim boriti za titulu pobjednika Kupa BiH sa još tri ekipe.

Iz Slobode su predložili da se meč igra 9. ili 10. februara, ali očito je da se odluka nije mijenjala.

Top Komentari

Slobodas
pisamo Sarajlice !
8 3
realista1982
Samo Bosna moze kako hoce I sta hoce, pisaj ovu ligu...
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi