12

Komentari (12)

Alpasinacxx
Spars kako koju općinu izmuze i nakuca poreske dugove samo mijenja imena i lokacije. KK Spars, pa OKK, pa Novo Sarajevo, pa Ilidža. Obični građanin ne može djetetu dječji izvaditi ako mu poreska kartica nije čista, a neki milione duguju i samo se preregistruju.
Prazina
Ona Bosna koja je bila šampion Evrope više ne postoji. Ne postoji ni ona koja je pred krcatim tribinama igrala jedini pravi derbi BiH košarke, onaj protiv Širokog. Sve ovo drugo je zavaravanje najveće. Sparsi su od svog stvaranja, od prvog dana svemirski brod za ovaj Royal
Nele.
Ti ocito imas vajde od Sparsa. A koliko si u zabludi shvatit ces kad Skenderija bude puna i kad se opet bude orili Bosna, Bosna.
Mackintosh
Pravi nazivi bi trebali bit: KK Amater 1, KK Amater 2, KK Amater 3, KK Amater 4, KK Amater 5, nastavi sam dalje...
Ante G.
Kakva je zemlja, takav i sport. Namjerno ne kazem drzava... Bosna je samo regionalna odrednica, svaka ljudska naseobina prije Krista je imala ozbiljnije uredjenje.
19211921
Spars nosi ime grada Ilidza i na dresovima, ne vidim tu nista cudno
Gvardijan
Moze pisati Ilidza kao opstina ali kao grad nikako.
pjanke.sa
Kakav grad Ilidza?? Jesam nesto propustio? E cuj grad Ilidza hahahahahaah
19211921
Ma da, skontali ste, opcina ili ne bitno sta vec, od njih dobijaju novac
Nele.
Bosnina najava je ispravna, oni i igraju na Ilidzi. Sretno Bosno.
Zeleni_zub
Mislis Royalova najava?
Nele.
Ne nego Bosnina.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.