5

Komentari (5)

Edin
Adi Zahiragic????? Drasko Knezevic, mada mislim da je ozlijedjen, 100 puta bolji igrac. Nikolic iz Borca? Narvavno ako zeli igrati za BiH.
user1604155860
Sta covjek da kaze hocemo na evropsku ili svjetsko prvenstva a pola reprezentaciji iz SPARSA. Uz duzno postovanje prema Sparsima toje ogledalo nase reprezentacije.Na kraju ce biti Ono malo sto valjda bice povrijedjen I ili uvrijedjeni ili I'm klubovi nece dozvoliti dolazak. E to je nasa stvarnost a kakvi smo ljudi dobro ista I imamo.
Beclija90
A nigdje ne pise kad se igraju utakmice...
user1583752673
27 i 29 novembar
zgembo.popuslic
Sta je ovo citava ekipa Sparsa na spisku, ko da euroligu igraju... unazad par godina sve se isti igraci pozivaju, nema veze gdje igraju i u kakvoj su formi, tako se i potrefilo da ih je 5-6 sad u Sparsima
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.