18

Komentari (18)

sslazio
Drago mi je sto je na spisku Matkovic. Talic bi mogao biti iznenadjenje u ove 2 utakmice a Pasalic je po meni nepotreban, bolje je da je mjesto pustio nekom mladjem. Kamenjas zasluzuje bar aba ligu 1 da igra.
Sukedzo
Zelim da vidim sta ce pokazati Talic, Zubac i Matkovic.
DolinaHeroja
Ako imalo poznaješ domet i karakteristike malog Campare onda je Talic po meni tu negdje možda za niansu samopouzdaniji na poziciji pleja i samog šuta za tricu, a uglavnom su oba još mladi i u razvoju.To se dobro vidilo u dvoboju lično njih dvojice neki dan, mada Talic generalno ima još hejbet potencijala da izraste u vrhunskog igrača kao također i Sani. A pratim i poznajem obojicu lično još odkako su igrali za naše made reprezentacije gdje sam imo veliko zadovoljstvo pratit tekme u inostranstvu na evropskom i svjetskom prv.
DolinaHeroja
A Karlo Matkovic bi mislim također trebo dosta toga pružit pod košem, momak je jednostavno moćan, a nako gledajući ga, duša mu zalijepit blokadu i rebound skinut, jednostavo je eksplozivan tip. Uglavnom u Megi se može dokazat, bez obzira na jaku konkurrnciju.
DolinaHeroja
Sad ovo okupljanje repke bi trebalo bit jako interesantno, bez obzira na ishod rezultata. Uglavnom stretno momcima !
Sukedzo
@DolinaHeroja Talica sam gledao mozda 4-5 puta ove sezone i igaro je toplo hladno, ali slobodno mogu reci da mi se njgova igra svidjela. Sto se tice poredjenja rekao bih da je vise slican Gordicu nego Campari, Sani je meksi igrac naspram Talica. Matkovica ove sezone nisam gledao jer mi se termini sa ABA ligom bas i ne podudaraju, ali ako decko ima minutazu uz fenomenalni dvojac Petrusev - Simonovic onda decko nesto vrijedi. Nadam se da ce dobiti dosta vremeba za igru na ovom okupljanju i pokazati sta znaju.
DolinaHeroja
Da, slažem se potpuno stobom, Talić je dosta agresivniji igrač od Čampare, uglavnom su obojicu zasad na pravom putu razvoja. Jedino ko me pomalo brine jeste mladi Buza. Nažalost ona stravična povreda baš u repki kad momak slomi nogu, pa ova duga faza oporavka koja po mom mišljenju itekako još utiče na njegov razvoj, al se nadam da će izgradit zacrtanu karijeru! A Matković je inače moj Livnjak : ) baš kao i onaj drugi madi igrač Markus Lončar (poljska liga, tre.povrijđen), i lik je tek počeo sa 14 god.trenirat košarku, što mi nikako ne ide u glavu zašto ne i ranije. Uglavnom mislim da u Megi itekako ima dobru platformu za dalji razvoj. A komentator Hrvatski ga jučer fino usvrsta u njihove mlade igrače (namjerrno ili ne), a on već počeo igrat prije 2 godine za našu mladu repku : ) Uglavnom imamo respektabilan kadar mladih igrača koje Bosnić itekako može izbrusit u prave ratnike na parketu!
19211921
Hvala vam na ovom lijepom razgovoru. Lijepo je vas bilo citati. Bas kao sto bih uvijek volio da citam. A mnogi su u kosarku krenuli kasno, cak i Dino Rada, koliko znam, sa tek 16. Pozdrav
Haresolina
Našu reprezentaciju je iznjedrilo tek 3,5 miliona stanovnika. Pa to je fantastično. Šteta što Bosna nema ko nekada i B reprezentacija gdje bi se brusili i selekcionisali tatenti za A postavu. Vedrane, samo nastavi širiti bazu nekbse momci upoznaju, a lako je poslije sklopiti ekipu.
MethodMan
Koji ce nam djavo svakako ima igrača dosta koji su u boljoj formi
doctoroffootball
Tako je, svaki igrač zaslužuje šansu, tako radi pravi selektor, a ne kao Bajevic pozvao Demirovica, umjesto da ga pusti da odigra poluvrijeme, da ga uzme pod naše, on ga posalje kuci. Ili Hotica. Covjek statisticki medju najboljima u Belgijskoj ligi, daje mu 5 minuta u 3 tekme. Klan
MethodMan
Hahahah jesi ti ozbiljan cuj Hotic statisticki medju najboljima lik u 24 utakmica ima 4 gola i to 3 iz penala i 0 asistencija
doctoroffootball
Ima tu vise statistickih podataka, ne samo golovi i asistencije
MethodMan
Pa aj doktore objasni po kojoj je statistici medju najboljima
user1585249870
Bez Muse? Pa ja, dok se prilagodi novom klubu, trazio da ga postede itd, itd...
sarayson
"Musa kao igrač Efesa i Euroleague nije dobio zeleno svjetlo svog kluba za ovaj prozor što je i očekivano s obzirom na situaciju odnosa između FIBE i Euroleague."
Realist
Zadnjih nekoliko godina Euroligasi nepustaju strane igrače u reprezentaciju
Zoilomas
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.