Najbolji košarkaš večerašnjeg susreta

Božović: Drago mi je zbog odličnog starta prvenstva

E. Dindić

U okviru 1. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine za košarkaše u Mejdanu su se sastali Sloboda i Bosna Royal. Domaći tim nakon velike borbe odnio je pobjedu, a bilo je 83:73.

Najbolji košarkaš susreta je bio centar Tuzlaka Milivoje Božović koji je podijelio impresije poslije susreta.

"Ovo je utakmica koja u bh. košarci uvijek privlači mnogo pažnje. Nismo znali mnogo o ekipi Bosne do pred sami start utakmice. Drago mi je zbog pobjede i što smo na najbolji način otvorili prvenstvo," rekao je Božović, te dodao:

"Što se tiče mog individualnog učinka, kroz čitavu karijeru uvijek mi je bio prvi tim, pa tek onda ja. Nadam se da ćemo ovako nastaviti da igramo i ostvariti ciljeve kluba za ovu sezonu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi