Braća Ball odigrali fantastičan meč protiv Žalgirisa

Ubacili kombinovano 44 poena

Braća Ball odigrali fantastičan meč protiv Žalgirisa

M. Šljivak

LaMelo i LiAngelo Ball odigrali su zaista fantastičan meč protiv litvanskog prvaka Žalgrisia. Iako je njihov Vytautas poražen sa uvjerljivih 118:96, braća Ball su pokazala da itekako znaju igrati košarku.

Žalgiris predvođen legendarnim Šarunasom Jasikeviciusom sa klupe nije imao previše problema u ovom duelu i svi igrači aktuelnog prvaka su se upisali u strijelce.

Sa druge strane braća Ball su kombinovano ubacili 44 poena. LiAngelo (19) je bio najefikasniji pojedinac meča sa 25 poena uz šest pogođenih trojki iz 12 pokušaja, dok je 16-godišnji LaMelo meč završio sa 19 poena.

Ballovi su pokazali da i protiv velikih ekipa znaju igrati košarke, a ovo posebno raduje i njihovog oca LaVara koji polako dobija ono što želi od ovih dječaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi