16

Komentari (16)

Woyzeck
Sto je problem sto im ne Dodik urucio nagradu? Kakve on veze ima sa ratom? Covjek posle rata usao u politiku, ne znam o cemu se uopste radi? Izgleda da je problem samo to sto je on srbin, sto je ljudima sa srpskim porijeklom dao odlikovanje. Apsolutno nista drugo u ovim negativnim komentarima ne isplivava kao motiv. Ako neko ima ko moze na razuman nacin da objasni drugacije, molim da i uradi. Ovi glupani, tipa BHzmaj i ostali, da nas postede prosipanja svojih praznih gluposti... Znam da ce biti tesko da se suzdrze, ali samo preskocite, bez nebuloza...
BosnaZmaj
Pa dosta je da je ”JA SRBIN KOJI NEGIRA GENOCID, MRZI BOSNU, KAZE DA MU NIJE DRZAVA” haj da laze svojima, al taj covjek je presjednik tkz genocidne tvorevine, koja je nastala preko kostiju i krvlju bosnjaka i hrvata, primiti odlikovanje od takvog smrada, kad znas da je ”republika smrdska” nastala preko genocida” to odlikovanje je podrska genocidu sto se desio u toj tvorevini i sire, mislio sam da su oni ljudi igraju za dezevu, al uvijek se treba drzati principa, VUK MJENJA DLAKU, ALI SVRBIN NIKADA, SVE SU TO GENOCIDASI I SVI MISLE ISTO, ZA MENE BILI I OSTALI NELJUDI
stopkrkanima
Prvo kako moze bit srbin kad je rodjen u Bosni i Hercegovini? Drugo nije bitno kad je usao u politiku prije ili poslije kad covjek negira sve sto se desavalo na prostoru BiH i konstantno velica ljude koji su cinili odvratne zlocine. Odlikovanje cega? Nepostojece tvorevine koju on prolongira i misli da postoji? Republika srpska je entitet i samim time nikakva odlikovanja ne moze ni podijeliti pod tim nazivom smatrajuci sebe drzavom i svetinjom. Trece iskoristio ga je za svoje promovisanje u politicke svrhe predizborna kampanja klasicna. Majmuni nasjeli i cak i nemaju muda rec da su ih zajebali cuj odlikovanje. Valjda se dijeli zahvalnica za humanitarce i ako vec jesi jedan od njih nije ti ni stalo da te odlikuje neko kao on.
BosnaZmaj
Republika Srpska je GENOCIDNA TVOREVINA !!!!!!!!
BosnaZmaj
Onda je genocidas a Ne svrbin
stopkrkanima
A ti si nepismen i idiot ko mu je bolan iz srbije? Citav zivot je u BiH i citav zovot muze BiH. Rodjen je u republici srbskoj koja je BiH. Mrs sa portala...
stopkrkanima
Cuj kakve to veze ima gdje je se rodio a nema veze ni odakle mu je otac i mati jel? Mrs sa portala ponavljam. Ko bolan vi ko ste to vi? Picko zadojena odjebi.
Zoilomas
Cetnik ko cetnik.. uvijek poslije zlocina bi da se neko sazali
ibrahim51
Obojica brace ste postali dodikovci.Postali ste omrazeni kod svih onih koje su dodikovci ubijali.Znate vi to dobro sta su Dodikovi istomisljenici radili od ne srpskog naroda u BiH.
damir bosnjak
da mu je Alija dao..bio bi velik..a sad je supak mali obicni
stopkrkanima
Odakle si ti glupavi vidim da pisati ne znas. Pa samo da vidim gdje jos dinosaurusa i mamuta ima zivih da ih dodjem vidjeti. Koja je to zabit?
Edy
Nekad sam te cjenio Dragicu,sad vise ne.
BosnaZmaj
Srbin je to, Nemoj nikad biti razocaran sto se tice njih, nikad vise povjerenje u njih, BAS NIKADA !!!!!!!
stopkrkanima
De prelistaj pravopis molim te cisto onako uzmi malo u ruke.
E.Car
Jebo vas Dodik, što niste pokazali veličinu i odbili nagradu. Niste jer ste pičke, kakav ba humanitarni doprinos. Iskoristio vas ko kondom u predizbornoj kampanji.
BosnaZmaj
Tesko vjerovati karpatskim vlasima
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.