Bradić: Idem na potpis, želim da vjerujem tim ljudima!

KK Bosna će ipak igrati prvenstvo

Bradić: Idem na potpis, želim da vjerujem tim ljudima!

S. Mlaćo

KK Bosna će prema svemu sudeći nastupati u prvenstvu BiH ove sezone.

Kotizacija za češće u Ligi 14 iznosi 9.000 KM, a iznos će platiti Općina Centar i Grad Sarajevo. Almir Bradić, predsjednik KK Bosna Royal za SportSport.ba je istakao uvjerenje da će sve biti riješeno.

"Upravo idem na potpis ovoga što je načelnik najavio. Izgleda da ćemo igrati. Nadamo se da će svi koji su obećali to i ispuniti, a javnost nam je svjedok da su obećali pomoći. Ne želim da im ne vjerujem", kazao je Bradić.

Na pitanje kakvu momčad će imati Bosna u ovoj cjelokupnoj situaciji, kazao je.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Sabiremo ekipu, neće biti za nabijanje razlike. Nadamo se najboljem", dodao je Bradić.

Top Komentari

Alpasinacxx
Kako te nije stid Bradiću, stalno prosiš od države tražeći novac poreskih obveznika, a skrhali ste klub, uništili omladinski pogon i školu košarke. I ono malo djece što imate prevarom ste uzeli od Realwaya kad su ljudi htjeli sa vama pošteno da uđu u saradnju. Da Bog da vam Sipa na vrata pokucala šta nam od giganta uradiste.
3 0
gerilac
Oj majko na sta je Bosna spala kad je glavni neko ko kaze "sabiremo" ekipu.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi