Da li će se KK Bosna ipak spasiti: Svi mogu pomoći!

Otvoren račun za uplate iz BiH i iz inostranstva

Da li će se KK Bosna ipak spasiti: Svi mogu pomoći!

S. Mlaćo

Teška situacija vlada u KK Bosna Sarajevo.

Problemi su naravno finansije, a spominje se čak i gašenje kluba. Ipak, brojni bivši košarkaši i treneri Bosne, te oni koji vole i simpatišu ovaj klub javili su se sa željom da pomognu i tako spase klub.

Nakon brojnih upita iz Bosne su objavili broj računa za uplate iz BiH, kao i inostranstva.

Rok za prijavu rostera Bosne za novu sezonu je do 12 sati.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Ima 'Bosne' , i Bosnaša...
Nakon mnogobrojnih upita za uplate iz BIH i inostranstva,
objavljujemo broj TRN za BIH,
I swift code i IBAN , za uplate iz inostranstva.
Rok za prijavu rostera ekipe je srijeda do 12.00 sati, te Vas molimo da podijelite ovaj post, a kako bi došlo do svih zainteresovanih, a za nastavak takmičenja Kluba", stoji u objavi KK Bosna.

Ima 'Bosne' , i Bosnaša... Nakon mnogobrojnih upita za uplate iz BIH i inostranstva, objavljujemo broj TRN za BIH, I...

Posted by KK BOSNA on Monday, September 28, 2020

Top Komentari

LOLLOL
Bio sam clan bosne od 2005 pa sve nekad do 2013 i mogu slobodno reci da sam iz prve ruke vidio kakve se stvari rade mada je sve to sada javna tajna. Ono sto mogu reci da je bajveca sramota traziti od raje pare, zamisli bruke.
4 0
Mepa
Dobijaju toliki budzet od kantona i plus jos neko da im puni dzepove. Bosna je ponos BH kosarke ali problem je sto Bosnu svi zele da muzu. Cisti amaterizam.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi