Brčaninović: Nadam se da možemo iznenaditi ekipu Čelika

Košarkašica Jedinstva za SportSport.ba

Brčaninović: Nadam se da možemo iznenaditi ekipu Čelika

E. Dindić

Sutra je na rasporedu 16.kolo Lige 11 Bosne i Hercegovine za košarkašice a u Mejdanu se sastaju domaća ekipa Jedinstvo BHTelecom i gošće iz Zenice ekipa Čelika.

U prvom susretu ove dvije ekipe u Zenici ekipa Čelika i više nego ubjedljivo slavila je rezultatom 100:67. 

Jedna od najboljih košarkašica Jedinstvo BHTelecoma Melisa Brčaninovića za portal SportSport.ba najavila je sutrašnji duel sa ekipom Čelika.

"Dobro smo trenirali proteklu sedmicu, i spremne dočekujemo susret sa ekipom Čelika. U prvom dijeli sezone pobijedile su nas i više nego ubjedljivo. U toj utakmici nismo bile u punom sastavu, i smatram da ta utakmica nije pravo ogledalo naše ekipe. Ekipu Čelika respektujemo, međutim mi smo u posljednjih par utakmica ponovo u dobroj formi,i smatram ako damo sve od sebe posebno u fazi odbrane da možemo iznenaditi ekipu Čelika i ostvariti još jednu pobjedu", završila je Brčaninović. 

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (Ž):

Podsjetimo utakmica 16.kola Lige 11 Bosne i Hercegovine za košarkašice  između Jedinstvo BHTelecoma i KŽK Čelika iz Zenice na rasporedu je sutra sa početkom u 17:30h.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi