Ni Kraljevi nisu imali recept: Musa najbolji pojedinac u duelu protiv Reala

Breogan poražen

Ni Kraljevi nisu imali recept: Musa najbolji pojedinac u duelu protiv Reala

H. Zilić

Real Madrid je u šestom kolu ACB lige savladao vrlo borbenu ekipu Breogana rezultatom 71:79.

Domaći su pružili odličan otpor Realu, prvi period su dobili sa 20:12, ali presudila je druga četvrtina koju je Real dobio sa 13:28.

Nakon toga gledali smo izjednačenu košarku do konačnih 71:79.

Fenomenalnu partiju u timu Breogana odigrao je naš Džanan Musa koji je meč završio sa 16 poena, šest skokova i jednom asistencijom te tako bio i najbolji pojedinac meča.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

Bell-Haynes je postigao poen više od Muse, ali imao je samo dvije asistencije, tako da je Musa bio najbolji pojedinac gledajući sve parametre.

U timu Reala Yabusele je postigao 14 poena i dodao tri skoka, pratili su ga Abelde i Fernandez sa devet ubačenih poena.

Top Komentari

Usamljeni Hashishar
Uh nekad mislim da ću dobiti moždanu aneurizmu čitajući naše "novinare". A nekad mislim da sam i ja glup otvarajući ove klikbejte sa bombastičnim naslovima.
6 0
Klicko
Pa ovi pushe i u kosarci kao i u fudbalu.Fascinantno
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi