Brooklyn u uzbudljivom meču slavio protiv Denvera, Musa postigao sedam poena
Musa je proveo na parketu nešto malo manje od 13 minuta

Netsi su stigli do treće pobjede zaredom

Brooklyn u uzbudljivom meču slavio protiv Denvera, Musa postigao sedam poena

S. Pašalić

Brooklyn Netsi su na svom parketu ugostili Denver Nuggetse i na kraju stigli do pobjede 105:102.

Bolje su u meč ušli domaći i vodili su tokom cijele prve četvrtine, a na kraju su je i dobili sa 25:21.

Netsi su i tokom većeg dijela druge četvrtine imali prednost koja je išla i do 7 poena, ali Denver u završnici uspijeva da stigne do preokreta i na poluvrijeme odlazi sa vodstvom 54:53.

Prvi dio treće četvrtine je protekao dosta izjednačeno, a zatim je u završnici ove dionice Brooklyn ipak uspio stići do prednosti i u posljednju četvrtinu otići sa vodstvom 82:77.

Četvrta četvrtina je bila jako izjednačena i timovi su se izmjenjivali u vodstvu, a na kraju je Brooklyn nakon uzbudljive završnice slavio sa 105:102.

Netse je do pobjede predvodio Spencer Dinwiddie sa 24 poena, a Nikola Jokić je sa također 24 poena bio najefikasniji kod Denvera.

Džanan Musa je na parketu proveo nešto malo manje od 13 minuta i postigao je 7 poena, uz 2 skoka i jednom ukradenom loptom.

Top Komentari

makke07
Dva floatera ,trojka, dva skoka i ukradena lopta za 12 min u poređenju zadnjih utakmica je napredak ,odlično samo nastavi.
13 0
GMOkokoshka
Bravo Musa kralju
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi