Pet poena Muse u pobjedi Brooklyna protiv Atlante, Antetokounmpo brojao do 35

Odigrane utakmice NBA lige

Pet poena Muse u pobjedi Brooklyna protiv Atlante, Antetokounmpo brojao do 35

E. Oštraković

Sinoć su odigrane utakmice NBA lige, a viđeno je nekoliko zanimljivih rezultata.

Charlotte Hornetsi ostvarili su ubjedljivu pobjedu na domaćem terenu protiv Golden State Warriorsa, a bilo je 106:91. Novi poraz za Golden State, koji ove sezone nije ni blizu svog nivoa.

Detroint Pistonsi poraženi su na domaćem terenu od Milwaukee Bucksa, a bilo je 127:103 za gostujuću ekipu. Sjajni Antetokounmpo ubacio je 35 poena, te je dodao devet skokova u pobjedi svoje ekipe.

Orlando Magic ostvario je novu pobjedu na svom terenu, ovaj put protiv Phoenix Sunsa, a konačan rezultat bio je 128:114.

Brooklyn Netsi našeg Džanana Muse ostvarili su novu gostujuću pobjedu, a ovaj put pobijedili su Atlantu. Bilo je 130:118, a Musa je ubacio pet poena u pobjedi svoje ekipe.

Boston Celticsi ostvarili su pobjedi protiv Miamija, a bilo je 112:93. Ni 37 poena Butlera nije bilo dovoljno Miamiju da pokuša ostvariti pobjedu.

Chicago Bullsi ostvarili su pobjedu na domaćem terenu protiv Memphisa sa 106:99, a Indiana je na gostovanju sa 107:100 ostvarila pobjedu protiv Oklahome.

Dallas je sa 121:114 bio bolji od Minnesote, a Los Angeles Lakersi su ostvarili novu pobjedu, ovaj put portiv Utah Jazza. Bilo je 121:96.

Portland je na svom terenu sa 127:116 ostvario pobjedu protiv Sacramenta. Do pobjede ih je vodio McCollum koji je ubacio 33 poena.

Promo

Top Komentari

RASanticeva
13/13
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi