Brose Bamberg uskoro uručuje otkaz Andrei Trinchieriju?

Italijanski stručnjak bi mogao ostati bez angažmana

Brose Bamberg uskoro uručuje otkaz Andrei Trinchieriju?

Andrea Trinchieri je na klupu Brose Bamberga stigao 2014. godine, a od tada je ovu ekipu odveo do tri uzastopne titule prvaka Njemačke.

Ipak, čini se da bi on uskoro mogao napustiti klupu Bamberga, s obzirom da čelnici ovog kluba, navodno, razmišljaju o raskidanju saradnje sa Italijanom.

Ovakve vijesti je prenio sportski novinar David Pick, koji je naveo da će čelnici Bayerna početi sa razgovorima na kojima će se odlučivati o Trinchierijevoj budućnost.

Iako je Trinchieri sa Bambergom osvojio tri titule prvaka košarkaše Bundeslige, pa je ova ekipa još uvijek aktuelni prvak Njemačke, u ovoj sezoni stvari ne idu po planu. Nakon 21 odigranog susreta u domaćem prvenstvu Brose Bamberg se nalazi tek na 10. mjestu, dok ovaj njemači klub ne uspijeva napraviti iskorak ni u Euroligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti