Brown potpisao za Partizan
Brown, koji je svojedobno odigrao 41 meč u NBA ligi, predstavljat će zasigurno veliko pojačanje za beogradski tim (Foto: KK Partizan)

Košarkaš sa NBA iskustvom

Brown potpisao za Partizan

KK Partizan u nastavku sezone će biti jači za američkog košarkaša Anthonyja Browna.

Ovaj 26-godišnji košarkaš koji je diplomirao na Stanford univerzitetu je, kako je saopšteno, potpisao sa crno-bijelima ugovor do kraja tekuće sezone, a svom novom klubu će se priključiti već danas.

Brown, koji inače igra na pozicijama dva i tri, za Partizan će svakako predstavljati veliko pojačanje, posebno ukoliko se uzme u obzir da se radi o košarkašu koji je kroz karijeru stekao i iskustvo u NBA ligi.

Prvu NBA sezonu Brown je odigrao u dresu Los Angeles Lakersa, igrao je, između ostalog, i za Pelicanse, Orlando Magic, te Minnnesotu.

U najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu je odigrao ukupno 41 meč.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi