Bryant: Jordan je prvi znao da odlazim

Dvojica najvećih svih vremena

Bryant: Jordan je prvi znao da odlazim

Endin Čaušević

Košarkaš LA Lakersa Kobe Bryant objavio je da će na kraju sezone završiti svoju karijeru.

Ova vijest rastužila je mnoge fanove Lakersa, ali i mnoge ljubitelje košarke koji su prethodnih 20 godina uživali u majstorijama jednog od najboljih košarkaša svih vremena. Bryant je jučer objavio da se povlači na kraju sezone, a otkrio je i ko je prvi znao za tu vijest.

"Michael Jordan je bio prvi kojima sam rekao da ću nakon ove sezone završiti karijeru. Razgovarao sam s njim proteklog ljeta i saopštio mu tu vijest", rekao je Kobe.

Legenda Lakersa dodala je da je Jordana zvao jer je želio da dobije savjet da li je vrijeme da se povuče iz aktivnog igranja košarke.

"Dugo smo pričali i htio sam da mi kaže kada je on shvatio da je vrijeme za kraj. Uživaj, šta god da se desi ti uživaj. Ne daj da ti neko oduzme taj osjećaj. Eto, to mi je rekao", dodao je Bryant.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.