Bryant sve iznenadio dolaskom na meč Lakersa, a James je jednostavno morao reagovati

Susret legendi košarke

Bryant sve iznenadio dolaskom na meč Lakersa, a James je jednostavno morao reagovati

E. Čaušević

LA Lakersi sinoć su pred svojim navijačima pobijedili Atlantu Hawkse sa 122:101, a još jedan odličan meč odigrao je LeBron James.

James je vodio svoj tim do nove pobjede, te je imao učinak od 33 poena, 12 asistencija i sedam skokova. Sigurno je bio itekako motivisan kada je pored parketa vidio najveću legendu Lakersa, Kobea Bryanta.

Bryant je došao da podrži košarkaše svoje bivše ekipe u kojoj je proveo skoro cijelu karijeru. Kobe je dobio nevjerovatne ovacije s tribina i sigurno je i dalje najveća zvijezda ovog kluba.

James je nakon jednog zakucavanja prišao upravo Kobeu i pozdravio ga, a to je oduševio navijače Lakersa. King James se nakon toga oglasio na Instagramu.

"Samo pokušavao da nastavim nasljedstvo koje si ostavio iza sebe i učiniti te ponosnim", poručio je James.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi