10

Komentari (10)

ibrahim51
Neosporno je da Gordic ima kvalitet ali ni blizum ne voli BiH kao sto ima kvalitet. Isto tsko i sa Kovacevicem dobar je bio igrac ali ovdje na primjeru Gordica nije polozio ispit. Takav nam direktor ne treba. Negativna politika se duboko uvukla u sve pore naseg drustva.A pojedinci reaguju sto samo igraju ti i ti a nece da kazu da oni vole BiH i da za nju izgaraju i zato i igraju.Ne trebaju nam oni koji ne vole ovu zemlju i koji nece da izgaraju za nju. Kada zatreba i zivot dati za BiH takvi nam trebaju a ostali is tamo koga volite.
Griezmann
Kako kaze Dubljevic reprezentacija bitnija od kluba, tako i ti reci nemanja picko usrana. Neke se stvsri ne mogu kupiti novcem.
Woyzeck
Jedino logicno objasnjenje je da pustaju igrace koji igraju za stvarne drzave. Za izmisljene tvorevine prosto ne postoji pravna podloga da pustite igraca.
Lud
Kako je lijepo biti glup ....
ZmajBosanski18
Jebo ja mater svima koji bosni zlo zele
Emčuka
Ja jadova u savezu...nemam riječi...vratite Haruna pod hitno.
Lud
Šta ima samo njemu zabranili... Ovo je dno dana ... Pička upišana !!! Treba izać pred narod i reći NEČU DA IGRAM i vozdra ... PIČKA !!!!!!!!
Guber
Kao što sam napisao neki dan
Bosnian King
Ma on se dogovorio de mi nedajte, :-):-):-):-)
delalovic dursum
Bila je Crna Gora, a sad je još CRNjA... Sramota
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.