Budućnost stvara tim za elitu: Stiglo još jedno veliko pojačanje
Ćurevac je napustio Čelik prije mjesec dana nakon velike finansijske krize u zeničkom klubu, te je odlučio pojačati klub koji ima ambicije za ulazak u najviši rang bh. košarke

Ćurevac se pridružio Pandži i Božoviću

Budućnost stvara tim za elitu: Stiglo još jedno veliko pojačanje · Zvanično

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Košarkaši Budućnosti iz Bijeljine ove sezone imaju visoke ambicije u 1.ligi RS. To su potvrdili kada su angažovali Josipa Pandžu na mjesto šefa struke, te se  u svoje redove doveli MVP prošlogodišnjeg izdanja lige BiH, sjajnog Milivoja Božovića.

Nije se klub iz Bijeljine zaustavio na pojačanjima, te je jučer u svoje doveo doveo i veliko pojačanje na vanjskim pozicijama. Novi član Budućnosti je 25-godišnji Haris Ćurevac dojučerašnji igrač Čelika. Ovaj 197 cm visoki košarkaš sigurno će biti veliko pojačanje za ovaj tim. U svojoj dosadašnjoj karijeri pored Čelika, nastupao je još za Kakanj i sarajevsku Bosnu.

Ekipa Budućnosti nakon 11 kola u prvenstvu dijeli prvu poziciju sa ekipama Rogatice i Drine, sa omjerom od po osam pobjeda i tri poraza. Nema sumnje da će tim iz Bijeljine sada biti prvi kandidat za osvajanje prvog mjesta i ulazak u bh. elitu.

Očito Uprava kluba iz Bijeljine ima visoke ambicije za naredni period i na ovome se neće zadovoljiti.

Top Komentari

user1597698961
Znaci tim celika,ova sad buducnost bi mozda j vec sad ligu 6 izborila u BH premijer ligi..
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi