Haris Ćurevac i naredne sezone u dresu OKK Čelik
Ćurevac će i naredne sezone biti jedan od oslonaca ekipe koju predvodi Josip Pandža

Produžio vjernost Zeničanima na još godinu dana

Haris Ćurevac i naredne sezone u dresu OKK Čelik · Zvanično

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Košarkaši Čelika prvi su krenuli s pripremama za novu sezonu, kako bi pokušali da ponove prošlosezonski plasman, gdje su igrali Ligu za prvaka BiH.

Šef struke Josip Pandža lagano sklapa tim za narednu sezonu, a ono što je za njega veoma bitno što je u Zenici ostao Milivoje Božović najbolji igrač Zeničana u prošloj sezoni. Osim njega klub su pojačali Emir Čerkezović, Haris Dedajić, Nedim Buza i Stefan Simanić. Danas je klub objavio da je Haris Ćurevac jedan od najboljih igrača iz prošle sezone produžio vjernost Zeničanima za još jednu sezonu.

Ćurevac je veoma zahvalan igrač, koji sjajno igra u oba pravca i dosta znači za igru trenera Josipa Pandže. Nema sumnje da će OKK Čelik i za narednu sezonu imati respektabilan sastav koji će pomrsiti račune mnogima.

OKK Čelik se nakon pet godina vratio u društvo najboljih bh. klubova, a povratak su uradili s velikim stilom, budući da su odigrali dosta kvalitetnih utakmica, te su pobjeđivali najbolje ekipe u ligi poput Sparsa, Borca, Širokog i ostalih ekipa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi