Čak su se i košarkaši Lakersa hvatali za glave: Stravičan pad na leđa Luke Dončića

Na sreću prošao je bez povreda

Čak su se i košarkaši Lakersa hvatali za glave: Stravičan pad na leđa Luke Dončića

Endin Čaušević

LA Lakersi sinoć su na svom parketu sa 109:95 pobijedili Dallas Maverickse.

Lakersi su od samog početka imali prednost i iskoristili su nešto lošiju igru gostiju. Dallas nije uspio pronaći svoj ritam, a nešto skromniji meč nego inače odigrao je i Luka Dončić.

Slovenac je uspio ubaciti 19 poena, no to je bilo dosta manje nego što je Dončić navikao da pokazuje ove sezone.

Ipak, trenutak koji je obilježio meč bio je strašan pad Slovenca kada su se i košarkaši Lakersa uhvatili za glavu. Dončić je nezgodno pao na leđa i mnogi su bili u strahu da se radi o nekoj težoj povredi.

Međutim, nakon brze reakcije ljekarskog tima Dončić je pokazao da je dobro i na radost svih uspio je nastaviti meč iako je pad izgledao zaista stravično.

Top Komentari

jedantrijedandva
jhebo vam luka doncic mamu vise
1 2
karlhajncbrazzzo
?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi