NBA košarkaš na terenu nije bio godinu dana i dogurao je do gotovo 200 kilograma
Foto - Screenshot

Caleb Swanigan zaprepastio sve

NBA košarkaš na terenu nije bio godinu dana i dogurao je do gotovo 200 kilograma

M. Šljivak

Bivši košarkaš Portland Trail Blazersa Caleb Swanigan prije godinu dana je odigrao svoju posljednju NBA utakmicu.

Ovaj 24-godišnji košarkaš ostao je bez ugovora na kraju prošle sezone, a godinu dana kasnije Caleb izgleda neprepoznatljivo.

[instagram]https://www.instagram.com/p/BSjqbYnhDlu/[/instagram]

Swanigan se pojavio pred sudom u Indiani pod optužbama za nedozvoljeno posjedovanje marihuane, zbog čega je u decembru prošle godine i uhapšen.

Međutim, ono što je sve šokiralo je njegova kilaža. Dogurao je ovaj košarkaš na težinu od gotovo 200 kilograma i niko ne bi mogao ni na slutiti da je ovaj momak samo prije godinu dana igrao košarku.

[streamable]https://streamable.com/lrhxlx[/streamable]

Oglasi

Nije ovo prvi put da Swanigan ima problema sa kilažom. Sa 13 godina je imao 160 kilograma na visinu od 188 centimetara.

[instagram]https://www.instagram.com/p/BeUPuGyBBQ0/[/instagram]

Zbog toga je zaradio i nadimak 'Veliki', ali je u tinejdžerskim danima doživio veliku transformaciju i postao je koledž zvijezda na univerzitetu Purdue.

U NBA ligu je stigao 2017. godine. Izabran je kao 26. pik od Portland Trail Blazersa, a pored ovog tima igrao je još za Sacramento Kingse.

Swanigan je u karijeri na omjeru od 2.4 poena po utakmici.

Top Komentari

makelele
haha jpg marihuana, napusi se lik i onda kao lud jede :D
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi