Caris Le Vert produžio vjernost Netsima
Le Vert je u prošloj sezoni igrao najbolju košarku u karijeri

52 miliona dolara za tri naredne sezone

Caris Le Vert produžio vjernost Netsima

Brooklyn Netsi su čini se odlučili u nekoliko slijedećih sezona otvoriti napad na NBA titulu jer potezi koje prave ne govore ništa drugo sem toga.

Nakon što su u ovom prelaznom roku u svoje redove doveli dvije mega zvijezde, Kevina Duranta i Kyrie Irvinga Netsi su odlučili i Carisu Le Vertu ponuditi višegodišnji ugovor.

Fantastični Le Vert je prošle godine igrao sjajnu košarku a kada je bio na maksimumu presjekla ga je teška ozljeda koja je sada iza njega. Ovaj sjajni strijelac je draftiran 2016 godine u Pacerse koji su ga razmijenili u Brooklyn.

Kada se oporavi Kevn Durant Netsi će na vanjskim pozicijama imati neviđeni potencijal i sasvim sigurno tim koji će ukoliko ga zaobiđu ozljede biti i više nego konkurentan za naslov najbolje momčadi Istoka ali i kompletne NBA lige. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi