Džanan Musa otvara protiv Minnesote

Raspored NBA lige

Džanan Musa otvara protiv Minnesote

M. Šljivak

Nova NBA sezona počinje 22. oktobra, a kao što se to ranije i najavilo prvog dana nam slijedi odmah i spektakl.

Na parket će prvo izađi aktuelni prvaci Toronto Raptorsi koji će ugostiti New Orleans Pelicanse, predvođene prvim pikom drafta Zionom Williamsonom.

Ipak, mnogo će interesantnije biti u Los Angelesu. Clippersi će u Staples Centru 'ugostiti' Lakerse i ovaj meč će sasvim sigurno privući veliku pažnju zbog silnih potpisa koje su oba tima imala.

Bh. košarkaš Džanan Musa sezonu otvara 23. oktobra. Brooklyn Netsima u goste dolaze Minnesota Timberwolvesi, a samo dva dana kasnije u Barclays Centar stižu i veliki rivali New York Knicksi.

Džanan je željan minutaže ove sezone i vidjet ćemo hoće li konačno dobiti šansu u najjačoj ligi svijeta.

Jusuf Nurkić nažalost još dugo neće moći na parket. To je svakako prava šteta jer 23. oktobra njegovi Portland Trail Blazersi u prvoj utakmici sezone dočekuju Denver Nuggetse.

Nova sezona donijet će sasvim sigurno mnogo uzbuđenja. Gotovo je izvjesno da ćemo dobiti i novog šampiona, jer zaista je neralno očekivati da Raptorsi bez Kawhija Leonarda mogu ponoviti uspjeh iz prošle godine.

Kompletan raspored nove sezone NBA lige pogledajte OVDJE.

Promo

Top Komentari

makelele
Nisam znao da se Timberwolvesi takmice u razvojnoj ligi...
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi