Carmelo Anthony imao poruku za Nurkića

Vraća se bh. košarkaš

Carmelo Anthony imao poruku za Nurkića

E. Škorić

Bh. košarkaš Jusuf Nurkić 15. marta bi trebao odigrati utakmicu, prvu poslije teške povrede i duge pauze.

Prema posljednjim informacijama, Nurkić se vraća 15. marta u duelu s Houston Rocketsima. Njegov povratak raduje i iskusnog šutera Trail Blazersa Carmela Anthonyja.

"Kad se vrati, želim mu samo da bude uzbuđen, da se osjeća ugodno i samouvjereno i da bude sretan što je težak period ostao iza njega. Ako on bude samouvjeren, jasno ćete vidjeti da se vratio stari Nurk", poručio je Melo.

Prošle sezone Nurkić je igrao fantastično i do povrede je imao prosjek od 15.6 poena i 10.4 skokova po utakmici.

Portland je trenutno deveti s omjerom 28-36 i nije u najboljoj poziciji, ali povratak Nurkića mogao bi timu iz Rip Cityja pomoći da se domogne play-offa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije