Carmelo Anthony rekao da se ne sjeća Darka Miličića, ovaj mu sa stilom odgovorio

"Nismo djeca"

Carmelo Anthony rekao da se ne sjeća Darka Miličića, ovaj mu sa stilom odgovorio

Edmir Škorić

Bivši srpski košarkaš Darko Miličić odgovorio je Carmelu Anthonyju nakon što je ovaj izjavio da ga se ne sjeća.

Miličić je 2003. godine bio drugi pik na draftu odmah iza LeBrona Jamesa, a ispred zvijezda kao što su Anthony, Dwyane Wade ili Chris Bosh.

Anthony, danas košarkaš Portlanda, rekao je da se ne sjeća Miličića kao drugog pika na draftu te godine, a Srbin mu je odgovorio u izjavi za Blic.

"Što se ovih priča tiče, pa zar moja priča nije ispričana, oni su hvala Bogu uspjeli - ja nisam. Nismo klinci, odrasli smo ljudi nadam se da ste zreli da bi shvatili de je život pun uspona i padova. Savjet njima, pošto ih smatram manje više dobrim momcima, ne treba suditi i ismijavati se kada Bogu hvala niste prošli put koji ja jesam. Njima kao i uvijek želim svako dobro i svaka čast na karijerama i u daljem životu mnoštvo uspjeha a menje osuda", rekao je Miličić za "Blic".

Miličić se krajem prošle godine vratio košarcikada je potpisao za ekipu I can play koja nastupa u drugoj regionalnoj ligi Srbije.

Top Komentari

Ante G.
Najgore sto ove rijeci dolaze iz glave koja ga je upravo kostala karijere i neuspijeha. Sve osim mozga je imao.
0 2
Sanska_Prangija
darko cetnice... (ovo je farz napisati, boli me patka za njim)
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi