Knicksi već znaju koga će birati na NBA draftu

LaMelo Ball prva opcija

Knicksi već znaju koga će birati na NBA draftu

Midhat Šljivak

New York Knicksi već su navodno odabrali svoj pik na narednom NBA draftu.

Tim iz Velike jabuke ponovo je jedan od najlošijih timova lige. Trenutno je na omjeru 17-38 i gotovo sigurno da će imati izbor u Top 5 pikova.

Marc Berman iz New York Posta tvrdi da je rukovodstvo Knicksa već odlučilo koga će birati na draftu, a pokušat će doći do LaMela Balla.

Mlađi brat zvijezde New Orleans Pelicansa Lonza Balla kandidat je za visok izbor na ovogodišnjem draftu. On čak cilja i na prvi izbor, ali to je teško očekivati.

Ipak, na vrhu će sigurno biti, a navodno su mu Knicksi već obećali izbor, a LaMelo je već potpisao ugovor o zastupanju sa Leonom Roseom, čovjekom koji će ubrzo postati predsjednik tima iz New Yorka.

Mlađi brat Ball je proteklih mjeseci igrao u Australiji za ekipu Illawarra Hawksa i imao je prosjeke od 17 poena, 7.5 skokova i sedam asistencija po utakmici, ali je odlučio da napusti ekipu i pripremi se za draft.

Pored njega Knicksi pokazuju interes za Colea Anthonyja s univerziteta Sjeverna Karolina i Anthonyja Edwardsa s Georgije.

Top Komentari

Emir
NY Nicks su najveca komedija u profesionalnom sportu opcenito haha.
2 0
criticos
sa onakvim sutom, ozbiljan igrac tesko da moze postati
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi