Cedevita pobijedila poljsku Arku iz Gdynie
Otkad je Cedevitu preuzeo Slaven Rimac hrvatski prvak igra mnogo bolje nego za kratkotrajne vladavine Sita Alonsa.

"Vitamini" nastavili s pobjedničkim ritmom

Cedevita pobijedila poljsku Arku iz Gdynie

Košarkaši zagrebačke Cedevite nastavili su s pobjedama otkad je na klupu hrvatskog prvaka zasjeo Slaven Rimac koji je na to mjesto došao umjesto Sita Alonsa. 

Do pete pobjede Cedevita nije došla lako jer je poljska momčad skupo prodala kožu u Zagrebu. Utakmica je riješena tek u posljednjoj četvrtini kada je gostima ponestalo goriva i kada su Cobbs i Pullen završili posao.

Sada su Zagrepčani jako blizu prolaska u Top 16 što je bio jedan od klupskih ciljeva uoči početka nove sezone. Sjajni Justin Cobbs koji igra kao preporođen od Rimčevog dolaska sa 28 koševa i 7 asistencija bio je najbolji igrač i domaće ekipe a i cijelog susreta dok je Pullen dodao 18.

Naš bivši reprezentativac Andrija Stipanović nastavio je sa odličnim igrama. Večeras je zabio 12 poena uz 6 skokova za 24 minute. Bivši košarkaš Zadra Josh Bostic zabio je 28 poena za Arku a Upshaw je dodao 14. Još jedan bivši košaraš Zadra James Florence zabio je 11 koševa za Arku. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi