Cedevita sigurna protiv Gdynie
Košarkaši Cedevite odličnom obranom došli su do druge pobjede u Eurocupu

Zagrepčani došli do drugog trijumfa u Eurocupu

Cedevita sigurna protiv Gdynie

Košarkaši zagrebačke Cedevite došli su do druge pobjede u ovogodišnjem izdanju Eurocupa. Cedevita je slavila u Poljskoj protiv ekipe Arke iz Gdynie rezultatom78:61 i došla do prijeko potrebnih bodova i pobjeda nakon posrtaja u ABA ligi od Mega Bemaxa.

U prvom poluvremenu Cedevita se mučila s Poljacima i činilo se da će ovaj susret donijeti nove muke za Sita Alonsa i njegovu momčad koja je zabilježila već nekoliko neočekivanih poraza u ovoj sezoni.

No, drugo poluvrijeme Zagrepčani su zaigrali onako kako se od njih očekuje i sigurnom igrom, posebno u obrani projurili pokraj poljske momčadi došavši do svog drugog trijumfa u Eurocupu. za ovu pobjedu je kraj sjajne obrane bio zaslužan i ujednačeni napad "Vitamina" koji su predvodili Cobbs sa 13, te Benite i Bell s po 12 poena. Lima je dodao 10, a naš bivši reprezentativac Andrija Stipanović postigao je 6 poena.

Domaći tim predvodili su bivši košarkaši Zadra i Cibone, Josh Bostic sa 17, te James Florence sa 16 poena. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi