Zeničani kompletirali roster za narednu sezonu

Čelik pred gostovanje u Širokom doveo još jedno pojačanje

6

Komentari (6)

Haresolina
Tuzla je bila primjer grada u koji je bio talac roditelha kiji su svoju djecu na svaki način gurali u prvi tim. Za neke su čak i po pet gidina tvrdili da su talenti, a ono djeca ostarila a od njih nigdje igrača.
Haris64
Panda pokusava od celika napraviti bivsi kakanj?
Baco
Ovo mi se ne svidja nikako jer su zenicka djeca otjerana i ne mogu doci blizu klupe a kamoli petorke.Panđa bi mogao biti brlo brzo tragicar zenicke kosarke .Ovaj komentar nisam pisao za like ili obrnuto ovo je strasno.
dinass
Sve je to istina al se vise nece desavati da kvalitet za prvu ligu odlazi iz Celika zato sto je Celik u drugoj. Dovedeno je 5 stranaca ostaje 5mjesta za domace pa nek se izbore kvalitetom za mjesto. U BiH nema nijedna ekipa sastavljena samo od domacih igraca
Farense
Ima Široki. 3 sa strane i 9 svojih. Kad su osvojili 11 svojih i samo Filipović sa strane bio
dinass
Ali ta trojica skupa ko cijela ekipa Celika
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.