10

Komentari (10)

Kapak
Jasno da nemaju, neki imaju bolje, neki losije, a neki oruzje koje se drugacije zove konju
muftup_skoro
Dobro al nijedan od ovih momaka nije napravio nista u europi
muftup_skoro
Nurkicu ufati se europe
Zulfikar
Evropa je part time basket, sacekaj koju godinu jer Nurku je jos ostalo dosta miljaže u nogama za NBA. Neka matori i propali talenti igraju u Evropi.
King_Kenny
...ima on neke odlicne kvalitete koje vecina drugih centara nema kao sto su dobar osjecaj za dodavanja i dobro postavljanje blokova za saigrace na sutu...ono sto je lose je njegova realizacija i veliki broj prekrsaja u napadu pogotovo protiv nizih igraca gdje ima prednost i gdje bi morao lagano da poentira...na zalost,sve to je posljedica nacina igre Portlanda u proslosti gdje se na njega nije previse racunalo u napadu,njegovo je bilo da postavlja blokove Lillardu i McCollumu,a oni se ispucavaju trojkama i pokoja asistencija u reket...covjek je ispod 50% suta iz igre,sto je jako lose za centra i bojim se da ce to tesko popraviti sada kad mu je 27 godina,trebat ce tu mnogo rada...mada,ako je jedan Brook Lopez kao centar postao odlican suter za 3 poena sa procentima od skoro 35% iako u prvih 8 godina karijere nikad nije sutnuo tricu,valjda ce i Nurkic usavrsiti svoju zavrsnicu iz reketa sto je mnogo lakse.
Mepa
Dobar je Billaps puno ga igraci hvale da radi sa igracima da puno prica. Zato je ko covjek supak frajer je silovao curu od najboljeg druga.
Ibro
Ma vraga silovo! Dodju mu skoro gole namame ga i onda kazu silovo
demar
ma samo da ga ozljede zaobidju, i bit ce juka u top 5 centara u ligi
user1597698961
****te nije mu valjda 8sezona u nba?pa koliko godina ima Juka?
Keno
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.