Cousins: Jedan od najboljih dana mog života

Centar Warriorsa nakon debija

Cousins: Jedan od najboljih dana mog života

DeMarcus Cousins je prije skoro godinu dana zadobio povredu Ahilove tetive. U međuvremenu je New Orleans Pelicanse zamijenio Golden State Warriorsima, oporavio se, a sinoć je konačno debitovao za svoj novi tim.

Odigrao je Cousins 15 minuta u pobjedi Golden State Warriorsa nad Los Angeles Clippersima rezultatom 112:94 i ubacio 14 poena.

"Osjećao sam se kao dječak na Božić... Bio je ovo vjerovatno jedan od najboljih dana u mom životu", poručio je DeMarcus Cousins nakon utakmice.

Izgledao je dosta dobro DeMarcus Cousins sinoć na parketu i sada je jasno da će Warriorsi biti još "strašniji" sa robusnim centrom u svojoj petorci.

Nakon dosta lošeg starta sezone uz omjer 15-9, Golden State Warriorsi su, čini se, uhvatili ritam, pa su u zadnje 22 utakmice upisali 17 pobjeda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi