Cousins ponovo izgubio živce, nasrnuo na nekoliko igrača Bostona
Cousins je poznat kao igrač sa kratkim fitiljom

NBA liga

Cousins ponovo izgubio živce, nasrnuo na nekoliko igrača Bostona

S. Pašalić

Boston Celticsi su sinoć razbili Golden State Warriorse u gostima sa 128:95.

Boston je od samog starta utakmice igrao bolje, a do poluvremena su gostujući igrači ubacili Golden Stateu čak 73 poena, bilo je 73:48 na poluvremenu.

Gostujući tim je i unastavku nastavio dobro igrati te na kraju upisao visoku pobjedu, a zanimljivo je da su sve četiri četvrtine otišle u korist Bostona.

Igrači Warriorsa nisu imali svoju noć što se vidi i po konačnom učinku. Steph Curry je bio najefikasniji kod Golden Statea sa 23 poena, dok je Kevin Durant postigao 18.

Demarcus Cousins je postigao 10 poena, ali ono po čemu je bio upamćen njegov nastup sinoć je bila situacija u posljednjoj četvrtini.

Popularni Boogie je bio nezadovoljan odlukom sudija, ali i vjerovatno frustriran rezultatom došao u sukob sa nekoliko igrača Bostona, a na kraju su njegovi saigrači morali smirivati situaciju.

Ovo je još samo jedna od mnogih konfliktnih situacija u kojima je učestvovao Cousins u svojoj karijeri koji je poznat kao igrač sa kratkim fitiljom.

DeMarcus Cousins je prije godinu dana zadobio povredu Ahilove tetive, dok je još bio član New Orleans Pelicansa.

U međuvremenu je promijenio sredinu, te se nedavno konačno oporavio i debitovao za Golden State Warriorse.

Top Komentari

Edin Merlin
Sta ce pizdopacenik,ubio ih Boston ko Kuduz Bademu !
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi