Golden State nakon velikog preokreta došao do pobjede protiv Philadelphie
Denver je na svom terenu poražen od ekipe New Orleans Pelicansa. Nakon prvog poluvremena domaći su imali prednost od 71:67.

Prvaci sigurni

Golden State nakon velikog preokreta došao do pobjede protiv Philadelphie

E. Oštraković

Košarkaši Indiana Pacersa poraženi su na domaćem terenu, u jednoj jako dobroj utakmici, od ekipe Orlando Magica.

Gosti su uspjeli ostvariti pobjedu u jako izjednačenoj utakmici. Prva četvrtina završena je rezultatom 27:27, a nakon prvog poluvremena Indiana je imala vodstvo od pet razlike.

U drugom poluvremenu igrači Orlanda su uspjeli malo smanjiti tu razliku, a u posljednjoj četvrtini napravili su potpuni preokret i upisali pobjedu.

Golden State Warriorsi su sjajnom trećom četvrtinom uspjeli da dođu do pobjede na gostovanju kod Philadelphie. Nakon prvog poluvremena domaća ekipa vodila je sa 67:55, ali su gosti odigrali nevjerovatnu treću četvrtinu koju su dobili sa 38:23 i tako su napravili preokret, koji je na kraju bio dovoljan za pobjedu.

Denver je na svom terenu poražen od ekipe New Orleans Pelicansa. Nakon prvog poluvremena domaći su imali prednost od 71:67, da bi se u drugom poluvremenu probudili i došli do preokreta. Do pobjede ih je vodio Holiday koji je ubacio 29 poena i pet asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi