James Harden nastavio sa brutalnim partijama, nova žrtva je Boston

NBA liga

James Harden nastavio sa brutalnim partijama, nova žrtva je Boston

S. Pašalić

Košarkaši Houston Rocketsa su savladali Boston Celticse u gostima sa 115:104.

Houston je od samog početka utakmice bolje krenuo i već na poluvremenu imao veliku prednost, bilo je 65:43. U drugom poluvremenu je Houston održavao prednost, a u tek u posljednjoj četvrtini je došlo do malog opuštanja, ali je prednost gostujuće ekipe bila prevelika i pobjeda je na kraju otišla na stranu Houstona 115:104.

James Harden je i ovog puta bio najbolji poedinac u ekipi Houstona sa 42 poena, a pratio ga je Eric Gordon sa 32 poena. Kod Bostona Kyrie Irving je bio najbolji sa 24 poena.

Atlanta Hawksi su stigli do pobjede u gostima kod Chicago Bullsa 123:118. Alex Len je predvodio Atlantu do pobjede sa 28 poena, a kod Chicaga je Lauri Markkanen bio najbolji sa 19 poena.

Los Angelsec Clippersi su na svom parketu savladali New York Knickse sa 128:107. Nekoliko igrača domaćeg tima je ostvarilo dvocifren učinak, a najviše poena su postigli Landry Shamet koji je upisao 21 poen i Danilo Gallinari koji je dodao 20. U ekipi New Yorka su Noah Vonleh i Damyean Dotson postigli po 17 poena.

Top Komentari

Haroni
Bravo! Očepilo od kako se CP vratio
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi