5

Komentari (5)

ek76
Svojim komentarima samo doprinosi da ce ga NBA igraci zamrziti i prije nego sto pocne igrati u NBA. Isto je bilo i sa najstarijim sinom... mada je sin sasvim dobar lik, ali otac je stvarno veca budaletina...
user1583752673
A ko je on?! Neko ime u kosarci? Ko si bolan!!!
Turgut2
Pa novinarima je posao da objavljuju nema veze ako je glupost ili sta inace cemu svrha novinara
dinass
Nije on kriv vec novinari koji zeljni vjesti prenose ovakve gluposti.Znaci nije on kreten nego oni koji ga citiraju i objavljuju. Svakom roditelju je njegovo dijete najbolje a ovaj je jos skuzio da preko novinara moze gurati svoju djecu.Vise se pisalo kad je jedan od njih prdno na terenu nego o drugim talentima koji ce dominirati kosarkom u buducnosti.
realno_govoreci
Upravo tako. Da ga svi ignorisu niko čuo za njega i djecu njegovu nebi ovako je svoju arogantnost dobro naplatio.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.