Čovjek ponovo previše priča: LaVar Ball sina uporedio sa Michaelom Jordanom

Nevjerovatan je

Čovjek ponovo previše priča: LaVar Ball sina uporedio sa Michaelom Jordanom

Midhat Šljivak

LaMelo Ball vjerovatno će na NBA draftu biti biran dosta visoko.

Mnogi vjeruju da bi mogao biti među prvih pet pikova, a ako dođe do toga da ga biraju Golden State Warriorsi, LaVar tvrdi da bi njegov sin trebao biti starter, a ne čekati šansu s klupe.

"Ljudi su me uvjeravali da je u redu ako bi ulazio sa klupe i učio. Govorili su kako je Kawhi ulazio sa klupe, Giannis isto, a jasam rekao: OK, Michael Jordan nije ulazio sa klupe", rekao je LaVar.

LaVar je i u prošlosi imao smjelih izjava. Tvrdio je da je njegov stariji sin Lonzo najbolji NBA igrač, te da je njegov drugi sin LiAngelo bolji od Ziona Williamsona.

LiAngelo nije ni blizu NBA lige po kvaliteti. Najveća karijera se predviđa LaMelo, no morat će da dosta radi kako bi postao ono što njegov otac želi.

Za sada je tu samo puka priča oca koji često zna pretjerati...

Top Komentari

dinass
Nije on kriv vec novinari koji zeljni vjesti prenose ovakve gluposti.Znaci nije on kreten nego oni koji ga citiraju i objavljuju. Svakom roditelju je njegovo dijete najbolje a ovaj je jos skuzio da preko novinara moze gurati svoju djecu.Vise se pisalo kad je jedan od njih prdno na terenu nego o drugim talentima koji ce dominirati kosarkom u buducnosti.
7 1
Turgut2
Pa novinarima je posao da objavljuju nema veze ako je glupost ili sta inace cemu svrha novinara
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti