Čovjek zvani magija: Nova genijalna asistencija Miloša Teodosića
Ovom je pobjedom ekipa Los Angeles Clippersa stiglan na omjer od 4 pobjede i 2 poraza na startu nove NBA sezone

Ko zna, zna

Čovjek zvani magija: Nova genijalna asistencija Miloša Teodosića

S. Grebović

Košarkaši Los Angeles Clippersa prošle su noći upisali novi uvjerljiv trijumf i to nad ekipom Washington Wizardsa rezultatom 136:104, a asistencija Miloša Teodosića je jedan od najboljih trenutaka viđenih na toj utakmici. 

Miloš Teodosić nastavlja da 'izluđuje' protivničke igrače svojim potezima i da publiku ostavlja u čudu.

Nakon što je u utakmici protiv Houstona Carmelu Anthonyju loptu provukao kroz noge , slično je napravio i kasno sinoć u meču protiv Washingtona kada je u jednom kontranapadu svoje ekipe iz vrlo teške pozicije loptu maestralno dodao do Louea Williamsa, koji je bio sam na šutu za tri poena, a koji je hladnokrvno pogodio koš Wizardsa.

Ovaj potez je u čudu ostavio i vlasnika kluba iz 'Grada anđela' Stevea Bodmera kojeg je kamera uhvatila u čudu nakon nove magije reprezentativca Srbije.

Inače, Miloš Teodosić je meč završio sa 3 postignuta poena i isto toliko asistencija za nešto više od 10 minuta provedenih u igri.

Top Komentari

big-boss
pa sta je ovde magicno sve te nejeblo!!!!
4 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi