Srbijanski gorostas "razvalio" koš, izazvao prekid i dobio ovacije publike
(Foto: Screenshot) Boban Marjanović je sinoć za samo 17 minuta na parketu uspio postići 18 poena i ubilježiti osam skokova.

Bobi Marjanović vrlo brzo postao miljenik navijača Clippersa

Srbijanski gorostas "razvalio" koš, izazvao prekid i dobio ovacije publike

Sinoć su Los Angeles Clippersi otvorili novu NBA sezonu utakmicom protiv Denver Nuggetsa u svom Staples Centru.

Clippersi su poraženi rezultatom 98:107, ali je domaćoj publici ipak bilo zanimljivo. Prije svega zbog Bobana Marjanovića koji je, očigledno, postao njihov miljenik.

Marjanović je na parketu proveo 17 minuta, te je uspio postići 18 poena i dodati osam skokova.

Očarao je Marjanović navijače Los Angeles Clippersa, pa su se, dok je izvodio slobodna bacanja, sa tribina Staplesa mogli čuti povici: MVP, MVP!

Ipak, njegov potez večeri je bilo silovito zakucavanje pored Hernangomeza i Plumleeja, a srbijanski gorostas je tom prilikom uspio i iskriviti obruč, pa je susret morao biti prekinut dok uposleni u Staples Centru nisu popravili obruč. Zanimljivo, dok je "visio" na obruču, Marjanović je vrhovima prstiju dodirivao parket - toliko o njegovim "proporcijama"...

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi