Cromer: Radujem se utakmici protiv Zrinjskog
Jabuka.tv

Amerikanac iz redova Širokog

Cromer: Radujem se utakmici protiv Zrinjskog

U dvorani Pecara sutra će u okviru 18. kola košarkaškog prvenstva BiH biti odigran meč između Širokog i Zrinjskog.

Velika uzdanica Širokobriježana u ovom meču će biti Amerikanac T.J. Cromer, koji je protiv Kaknja postigao 28 poena i tako se potvrdio kao pravo pojačanje.

O očekivanja pred nadolazeći susret govorio je za klupsku stranicu.

"Jako sam sretan zbog pobjede u Kaknju gdje smo odigrali dobru i borbenu utakmicu. Radujem se utakmici protiv Zrinjskog, znam da su dobra momčad i da su prvi na tabeli. Mi moramo biti fokusirani od prve minute kako bismo dobili priliku za pobjedu. Volio bih da nas dođu navijači podržati jer mislim da ova mlada momčad to zaslužuje, mi ćemo im pokušati uzvratiti pobjedom protiv favorita Zrinjskog“.

T.J. Cromer je istaknuo da je sretan dolaskom u Široki.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

„Otkada sam došao u Široki svi su me odmah prihvatili, od suigrača, trenera, ljudi u gradu. Zahvaljujem Bogu koji mi je dao mogućnost da radim ono što volim, a to je igrati košarku na profesionalnoj razini. U Širokom se osjećam sretno i blagoslovljeno".

Meč između Širokog i Zrinjskog se, podsjećamo, igra od 18:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi