9

Komentari (9)

Adrian
I Zvezda počela panjeve da dovodi.
faris1982
Hej moja debilčino, koliko ovaj "panj" puta karao tvoj Real ne možeš ni izbrojat, a vama mrziteljima BARCELONE,više nego navijača Reala treba glavu na panj i jedan po jedan...DOSTA BA VIŠE, hebem vam mamu žoharsku, dosta ste svi ovdje pisali na člancima Barcelone šta vi hoćete mater vam jhebem, zapamti gdje god spomeneš BARCU JA TI ODGOVARAM NA POST, i tebi i bilo kome drugomm, jesi čuo ADRIANE?
Nek_komsiji_crkne_krava
Možeš diskutovati normalno ali kad spomeneš i opsuješ nekom Majku onda se čovjek zapita da li u tvojoj glavi uopšte ima mozga? Žalosno.
Adrian
Tuga, kad moras psovanjem da nesto argumentiras. A za tvoju informaciju on je u Realu napravio ime neko, Real sa nijm dva puta za redom gubio finala Evrolige, čim je otišo u NBA Real posao prvak Evrope. Svaki F4 se ugasi i nema ga nigdje, došao u Barcelonu da uzme Evroligu i evo još čeka pritom ga Real dva puta zaredom izbaci.
faris1982
A što to meni ne smeta kad mi se majka ili bilo ko spomene nego vazda ti? Inače ti govorim da puno pričaš o Barceloni i ti i ona kompanija od još jedno 7 bolida.Jel se teško kaniti Barcelone, koje je vama Barcelona komplekse nabila, ima li mene ili bilo kojeg simpatizera Barce da visim po Realovim člancima?
Adrian
Halo, komenarišem 2, 3 članka o Barceloni ti reaguješ yebo te kao da sam ti opsovao najmilije. Smanji malo doživljaj, šta sad ja tebi trebam zabranit da komentarišes Real, boli me briga piši sta hoćes, samo moraš imati neku granicu.
faris1982
2-3 članka? HAHAHAHAHAHAHA haveru jel ti shvataš da vi jedini komentarišete Barselonu, što ne komm City, PSG- UTD...? Samo barcelonu i ti i onaj Madridista i kojekakvi useri i pm...Baš Barcelonu, bhaš....Nije to slučajno, vjeruj mi, što ću komentarisati Real? Kakve ja veze imam sa Realom ako navijam za Barcu, u stvari, mogu provocirat jedino ali neću, ne kontam vala i ni zašto, a vidim ti i kompanija imate povoda...
Adrian
HAHAHAH simpatični ste stvarno.
faris1982
Ko prvo nemoj me matere ti persirat, drugo, da, simpatičan sam što govorim istinu, ja nisam lud, govorim ti hladne i mirne glave, nemam ništa lično protiv tebe da neke izmišljotine pišem već onako kako i jest komentari tipa "katalonska sirotinja" i tako dalje, mnogo je ovdje većini poznata...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.