Neredi prekinuli meč Partizan - Crvena zvezda

Sudije napustile parket

Neredi prekinuli meč Partizan - Crvena zvezda

M. Šljivak

Meč Kupa Srbije u košarci između Partizana i Crvene zvezde prekinut je nakon novih nereda koji su se desili na tribinama. Sudije su napustile parket i čeka se odluka o nastavku meča.

Partizan i Crvena zvezda igraju meč polufinala Kupa Srbije, a na tribinama je izuzetno žestoko, pa je nakon novih nereda sudijska trojka u četvrtoj dionici napustila parket.

Čeka se odluka o nastavku utakmice. Igrači se zagrijavaju, ali sudije očigedno neće nastaviti meč dok se publika ne smiri.

Kapiteni timova su uzeli mikrofon u ruke pokušavajući smiriti publiku koja je ubacivala brojne predmete na parket. Meč se neće nastaviti ako publika i dalje bude divljala i svaki naredni incident će zaustaviti utakmicu.

Susret je prekinut pri vodstvu Zvezde od 69:60. Napravili su crveno-bijeli veliki preokret u trećoj dionici i nalaze se jako blizu prolaska u finale.

Oglasi

Treba svakako istaći da je ponovo bilo žestokih uvreda od strane navijača Partizana prema nekadašnjem selektoru reprezentacije Bosne i Hercegovine Dušku Ivanoviću. Ponovo su mu kao i nedavno skandirali da je ustaša zbog lijepih riječi o Splitu koje je nedavno izgovorio.

Duško Ivanović je i isključen s ovog meča zbog protesta. To je nekako i pomoglo njegovom timu koji je uspio kreirati veliki preokret protiv najvećeg rivala i mnogo je bliže pobjedi.

Možemo slobodno reći da su ovo očekivane scene u derbiju Srbije. Od takozvanih navijača oba tima nije se ni naviklo ništa dobro.

Top Komentari

tarchi
Ove sve navijače zvezde i partizana treba jednom okupit u jednoj dvorani i onda kad svi uđu zablindirat vrata i pustit plin i potušit ih ko piliće. Igračima reći da odu u drugu dvoranu odigrat tekmu jer je u toku čišćenje govana.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi