Parola u kojoj će se pričati za Milana Borjana na meču Zadra i Crvene Zvezde

Visoka kazna očekuje hrvatski klub

Parola u kojoj će se pričati za Milana Borjana na meču Zadra i Crvene Zvezde

S. Mlaćo
Pomalo nevjerovatne scene viđene su večeras u Zadru. Snage su odmjerili Zadar i Crvena Zvezdda (76:95), a u centru pažnje bio je čovjek koji nije ni bio na utakmici.

Naime, poruka na tribinama “Milane, vrati traktor“, navijači Zadra uputili su golmanu FK Crvena zvezda Milanu Borjanu.

Borjan je i na Svjetskom prvenstvu u Kataru bio na meti navijača iz Hrvatske, a sada se to nastavilo.

Traktor je simbol masovnog bijega Srba tokom akcije Oluja kojom je Hrvatska oslobodila do 1995. okupirana područja.

Među 200.000 Srba koji su napustili tzv. Republiku Srpsku Krajinu našao se tada sedmogodišnji Borjan koji je rođen u Kninu.

Oglasi

Milan Borjan nije se proslavio na Svjetskom prvenstvu u Kataru, a sa tribina je često bio prozivan.

Borjan je nosio dres reprezentacije Kanade, a sasvim očekivano Kanađani su u grupnoj fazi završili svoj nastup na Mundijalu.

Imao i Borjan nekoliko veoma loših intervencija, posebno u meču protiv Maroka, a našao se i na meti navijača Hrvatska u duelu protiv istoimene reprezentacije.

Na tribinama je tokom navedene utakmice istaknuta zastava s natpisom "Knin 95. Niko ne bježi kao Borjan". Bila je to poruka za kanadskog golmana

I njegova supruga Snežana na Svjetskom prvenstvu bila je na meti navijača Hrvatske.

Oglasi

“Slušala sam skandiranje svog imena na Svetskom prvenstvu! Nije da nemam iskustva sa tim, ali nisam očekivala da će se moja ime oriti na Khalifa stadionu na Svetskom prvenstvu! Woow! Nema te agresije, nacionalizma i primitivizma koji su jači od ovog zagrljaja i ovolike ljubavi!”, napisala je Snežana tada uz sliku sa sinom nakon meča Kanade i Hrvatske.

Milan je priznao da je imao velike probleme pred meč sa Vatrenima jer su brojni navijači Hrvatske uspjeli doći do njegovog broja.

"Milion jedna poruka, milion i jedn poziv sam dobio. To su djeca... To sve govori o njima. 2056 poziva sam imao na WhatsApp-u. Šta mogu još da kažem? Život ide dalje, idemo sa osmijehom“, rekao je Borjan, te dodao.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

"Treba da porade na sebi. Imaju neku frustraciju“.

Borjan je trenutno član Crvene Zvezde gdje će vjerovatno i završiti karijeru.

Top Komentari

user1675182613
Bezveze
0 0
user1582456981
E ovo je skandalozno, izostao naslov.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi