Crvena zvezda razbila Primorsku i revanširala se za poraz u ABA Superkupu
Zvezda je bila sigurna na startu ABA lige

Beogradski tim je bez problema stigao do pobjede

Crvena zvezda razbila Primorsku i revanširala se za poraz u ABA Superkupu

S. Pašalić

Crvena zvezda je u 1. kolu ABA lige razbila Primorsku sa 90:64.

Nedavno je slovenski tim u ABA Superkupu iznenadio Beograđane i slavio sa 88:82, ali je večeras situacija bila potpuno drugačija.

Primorska se držala tek do polovine prve četvrtine, a onda je Zvezda brzo stigla i do 10 poena razlike. Na kraju prve dionice je rezultat glasio 28:21 za beogradski tim.

U drugoj četvrtini je Crvena zvezda sjajno odigrala u odbrnai i dopustila igračima Primorske da postignu samo tri poena i na poluvrijeme otišla sa vodstvom 45:24.

Nastavak je donio još bolju igru Zvezde koja je u jednom trenutku imala i 36 poena razlike, a na kraju je završilo 90:64.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Lorenzo Brown je bio najefikasniji u ekipi Crvene zvezde sa 18 poena, a pratili su ga Dobrić sa 13, Gist sa 11 i Faye sa 10 poena.

U ekipi Primorske Lance Christopher Harris je postigao 17 poena, a Dimec je dodao 12. Aleksandar Lazić je postigao 7 poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti