Nakon utakmice protiv Reala otkriven skandal u redovima Crvene zvezde
FOTO: EPA

Trener je sve rekao

Nakon utakmice protiv Reala otkriven skandal u redovima Crvene zvezde

Haris Zilić

U Crvenoj zvezdi situacija nije baš najbolja, a košarkaši ovog tima večeras su upisali deseti poraz u Euroligi, bolji je bio Real Madrid 72:58 u Štark Areni u Beogradu.

Nakon utakmice otkriven je i skandal u redovima beogradskog tima, a u centru pažnje je bio Shabazz Napier koji je ovo ljeto pojačao crveno-bele.

Trener Ioannis Sfairopoulos objasnio je na konferenciji za medije da je Napier izbačen iz tima.

"On pregovara s drugim timom, Rekao je da je povrijeđen i da ne želi da igra. Izbačen je iz tima, a realno nije imao dobre utakmice kako je došao", rekao je trener Crvene zvezde.

To je sve što je grčki stručnjak rekao o Napieru, a nakon toga je dao i komentar utakmice protiv Reala.

"Igrali smo protiv kvalitetnog tima, šampiona Evrope i prvog tima na tabeli. Bilo je trenutaka kada smo se dobro borili, ali to nije bilo dovoljno. Igrali smo protiv najbolje odbrane i jednog od najboljih napada Eurolige", rekao je Sfairopoulos i nastavio:

Oglasi

"Zaustavili smo ih na 72 poena i to je dobro. Promašili smo neke otvorene šuteve, imali slabe procente i ovako kvalitetan tim je bez toga teško savladati. Neki igrači su se dobro borili, ali ima i nekih za koje vjerujem da su mogli više. Hvala navijačima na podršci, nismo dobili pozitivan rezultat, ali kada nismo dobro, potrebni su nam, jer znamo da će biti tu kada budemo bili dobri."

U Crvenoj zvezdi će imati dosta posla tokom zime, a pozicije koje vode u play-off Eurolige sve su dalje od beogradskog tima.

Nakon meča protiv Reala komentar utakmice iz redova Crvene zvezde dao jei iskusni Miloš Teodosić, što možete pogledati u narednom videu.

Musa pohvalio Crvenu zvezdu i Partizan

U utakmici u Beogradu u dresu Reala nastupao je i bh. reprezentativac Džanan Mus akoji je nakon utakmice dao komentar, dotakao se oba beogradska kluba u Euroligi i Paritzana i Crvene zvezde.

Oglasi

"Crvena zvezda sve, ali nikako da to uklope, mislim da će uskoro biti na svom pravom nivou i da će se boriti do kraja za što bolje pozicije na tabeli."

Musa smatra da je drugi beogradski tim ekipa Partizana ozbiljna ekipa i upravo crno-beli stižu u Madrid i to će za Real biti dobar ispit smatra naš reprezentativac.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

"Partizan je stvarno preozbiljan, to će za nas biti mini finale, tako ćemo se spremiti. idemo u Madrid pa ćemo razmišljati dalje."

Real je sada na učinku 14-1 i ubjedljivi su lideri Eurolige, dok je Crvena zvezda na 16. poziciji s omjerom 5-10.

Top Komentari

BosanskaSvedska
Ciganiii
1 0
stranputica
Što više srbijanskih igrača u timu, rezultati lošiji. Vidi Partizana, par backup domaćih igrača, sve ostalo stranci sa milionskim ugovorima....
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi