CSKA razbio Barcelonu u Blaugrani, Olympiacos bez problema protv Milana

Prvak Europe nanio Barci prvi poraz na njenom parketu

CSKA razbio Barcelonu u Blaugrani, Olympiacos bez problema protv Milana

Moskovski CSKA odigrao je večeras najbolju partiju u ovosezonskom izdanju Eurolige i razbio Barcelonu na njenom parketu rezultatom 96:67.

Europski prvak pokazao je srce pobjednika tamo gdje se možda najmanje očekivalo. Nakon dva vezana poraza protiv španjolskih timova, protiv Reala i Baskonie, CSKA je naplatio sve večeras demontiranjem Barcelone. 

Barca je uspjela parirati jedino u prvoj četvrtini koja je minimalnim rezultatom otišla na stranu domaćeg tima, dok je ostatak utakmice igrao samo CSKA. Ujednačen napad Moskovljana zadavao je probleme konfuznoj obrani Barcelone koje je curila na sve strane. Čak šest igrača CSKA zabilo je preko 10 poena. James sa 14 i Hilliard s 13 nešto više od ostalih. Brandon Davies s 19 jedini je nešto odigrao kod Barcelone. 

U Pireju se očekivala nešto neizvjesnija utakmica, no na kraju je Olympiacos u drugom poluvremenu razbio Milano za konačnih 90:71. Vodili su Milanezi tijekom prvog poluvremena no dobrim finišom domaći zaključuju taj dio rezultatom 40:37. U nastavku je grčki klub nastavio mljeti Talijane sve do konačnih +21. 

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Papanikolau sa 17 i Spanoulis s 14 koševa predvodili su Olympiacos. Rodriguez s 14 najefikasniji u poraženom timu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi