CSKA slavio u Istanbulu

Euroliga

CSKA slavio u Istanbulu

Edmir Škorić

U 26. kolu Eurolige CSKA je gostovao Fenerbahčeu u Istanbulu, te je slavio sa 81:79.

Moskovljani su u derbiju kola uspjeli da dođu do 21. pobjede i da ostanu uvjerljivo prvi na tabeli, dok je Fener upisao osmi poraz.

U prvoj četvrtini CSKA je vodio 25:23, a na poluvremenu je imao četiri poena prednosti.

Nakon dugo vremena je fener poveo početkom treće dionice, ali opet u zadnjoj četvrtini CSKA preuzima incijativu i na kraju ostvaruje neizvjesnu pobjedu.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Vorontsevich je ubacio 17 poena kod Rusa, po 15 su dodali Cory Higgins i Kyle Hines, dok je Nando De Colo dodao 13, a Sergio Rodriguez 10 poena. U redovima Fenera Nicolo Melli ubacio je 18 poena, a Jan Vesely 13 uz 11 poena Brada Wanamakera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi