11

Komentari (11)

Benjamingst
Jos da izbace omrzeni GSW
omer
Bravo Mekolum! Blejzersi i bez Nurkica izbacili Denver. Nemaju sanse u finalu konferencije protiv Golden Stejta,ali nije ni vazno toliko. Ostvarili su rezultat koji ni sami nisu ocekivali.
Zoilomas
Zasto Nemaju Sanse? Isto ste rekli na pocetnku ove serije i prosle i sta je bilo? Portland ima fantasticne sanse i da postanu sampioni ove godine.
Djdjd
Otkud ti idea da blazersi mogu pobjediti GSW jarane gledas li ti NBA
Zaštita Identiteta
Evo ja cu odgovoeiriti....tipa jer je povrijedjen KD i jer se GSW provlace pola sezone, a o playoffu da ni ne govorim???
Jasko91
Ovo je dokaz da samo mržnja prema gsw iz vas govori,i onda mislite da mogu pobijedit GSW,nema teorije da mogu 4-1 za gsw , Samo ne znam kako mislite da mogu jer je LILARD užas čitavu seriju protiv Denvera! KD će igrat finalnu seriju na sreću mnogih :D
Jasko91
Ma džaba je govorit ljudima koji mrze GSW,ali treba bit realan !
Benjamingst
Sampione? Tesko. Ipak GSW su favoriti za osvajanje NBA ponovo, ali zelja moja da GSW ne osvoji....
Benjamingst
Jasko91 ja nevolim ni GS I LA... posto samo iz Sacramenta a navijam za Kings... al sta mogu GS prolazi 100% u finale.
Zaštita Identiteta
Ma nisi realan druze... nema tu mrznje cista logika. Sta je bila prica kad su Boogie-a doveli??? Sve s metlom da ce uzeti. Koga su pomeli - nikoga. U zadnja 3 mjeseca imaju vise poraza od Portlanda. Jesu li favoriti, jesu... hoce li glat proci, nadam se da nece... i bmk za njih kao njih, al underdoge cu uvijek gotiviti vise od plasticnih klubova, pogotovo ako je u underdog ekipi makar i povrijedjen bio Bosanac.
Ante G.
Ovaj lik ako nije do sada 400.000 puta napisao da zivi u Sakramentu... :)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.