"Čuj ćaće, kad čujem Dinu Merlina mogu trčati do sutra"
Očito bh. košarkaš ima mnogo više motiva za trening kada u pozadini svira pjesma "Bosnom behar probeharao"

Teletović se oporavlja od povrede

"Čuj ćaće, kad čujem Dinu Merlina mogu trčati do sutra"

E. Čaušević, foto: EPA

Bh. košarkaš Mirza Teletović prije nekoliko dana operisao je koljeno i neko vrijeme će odsustvovati s košarkaških terena.

Teletović je bio primoran da ode na lakšu operaciju popravljanja hrskavice u lijevom koljenu. Iako je operacija bila tek prije pet dana bh. košarkaš je već počeo s laganim treninzima.

Da sve ide prema planu najbolje govori i zanimljiv Teletovićev story na Instagramu. U pozadini svira pjesma Dine Merlina "Bosnom behar probeharao" koja očito daje dodatni motiv našem košarkašu.

"Čuj ćaće, Bosnom behar probeharao. Odmah mi se trenira. Kad čujem Dinu Merlina mogu trčati do sutra, a operisao koljeno prije pet dana", poručio je Teletović.

Top Komentari

Firestarter
Uspjesan oporavak kapitenu...
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije